A bajnokság hetedik fordulójában az újonc Tab látogatott Balatonlellére, akik ellen mindvégig uralva a mérkőzést Laczkó Dávid első félidő derekán szerzett két gyors góljával győztünk.

A kezdő sípszótól mindvégig uraltuk a mérkőzést, sok gólhelyzetet alakítottunk ki a tabiak kapuja előtt. A 31. percben Galgóczi lövését tolta bravúrral a felső lécre Horváth, ám a labda Laczkó Dávid elé pattant, aki azonnal az üres kapuba belsőzött, 1-0. Négy perccel később egy jobb oldali beadásra érkezett a legjobb ütemben Laczkó Dávid, és lőtt kapásból a kapu jobb oldalába, 2-0.

A fordulást követően Czebei Ádámot állította ki a játékvezető, miután a tizenhatoson kívül kézzel ért  labdába. Az emberhátrány sem változtatott a játék képén. Jóval kevesebb gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, mint az első játékrészben, és előnyünket sem sikerült tovább növelnünk, de a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Somogy megyei I., 7. forduló
Balatonlelle SE-Tabi VSC 2-0 (2-0)
Balatonlelle: Czebei Ádám – Balogh Botond, Szabó Szabolcs (Makarész András), Kenéz Szabolcs, Kiss Konrád – Balogh László, Bohata Ádám, Böjte Patrik (Czerula Dávid), Neubauer Martin – Laczkó Dávid, Galgóczi Károly (Fila Géza)
G.: Laczkó Dávid (31., 35.)
Sárga lap: Neubauer Martin, Galgóczi Károly, Balogh Botond
Kiállítva: Czebei Ádám